Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakda yılan görmek

Rüyada yatakda yılan görmek

Rüyada yatakda yılan görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakda yılan gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yatakta yılanlar görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada yılanı yatakta görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek rahatının bozulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında yılan görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada yatak içinde yılan görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak altında yılan görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Rüyada yatakta yılan görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments