Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak örtüsü dikmek

Rüyada yatak örtüsü dikmek

Rüyada yatak örtüsü dikmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, huzurlu, mutlu olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yatak örtüsü dikmek gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada yatak örtüsü dikmek savurgan bir hayat yaşayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk örtüsü dikmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Rüyada örtü dikmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz örtü dikmek bir ömür olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine inanılır.

Rüyada pembe yatak örtüsü görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, takdir toplayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak örtüleri görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek husumetlerin başgöstereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments