Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odasını boş görmek

Rüyada yatak odasını boş görmek

Rüyada yatak odasını boş görmek karşılığını bulacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yatak odasını boş gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada yatak odasını boş görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Rüyada boş yatak odası görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Rüyada beyaz boş bir oda görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boş oda görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada odayı boş görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada boş oda görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada odanın boş olduğunu görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına tabir olunur.

Rüyada boş temiz oda görmek haram mal yiyip içeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, günahların af olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments