Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kavgayı ayırmak

Rüyada bir kavgayı ayırmak

Rüyada bir kavgayı ayırmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, küslerin barışacağına alamet eder.

Rüyada bir kavgayı ayırmak gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kavga ayırmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada kavga eden iki kişiyi ayırmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edenleri ayırmak görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada kavgayı ayırmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kavgayı ayırmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden kişileri ayırmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada kavga edeni ayırmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments