Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağında yabancı görmek

Rüyada yatağında yabancı görmek

Rüyada yatağında yabancı görmek üzüleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevilen birinin geleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada yatağında yabancı gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada yatakta yabancı erkek görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak odasında yabancı görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta yabancı birini görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine inanılır.

Rüyada yatağında yabancı erkek görmek işsiz kalmaya, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yatağında yabancı adam görmek üzüleceğine, yıkılacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak prestij sahibi olunacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada yatağında yabancı görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments