Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın yerini değiştirmek

Rüyada yatağın yerini değiştirmek

Rüyada yatağın yerini değiştirmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, zaferlere doymayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yatağın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada yatağın yerini değiştirmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada yatağının yerini değiştirmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yeri değiştirmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yatak odası değiştirmek kapanan bütün kapıların açılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, dertlerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada yatak odasının değiştiğini görmek rütbenin yükseleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak odasını değiştirmek kazançlı işlere girileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine delalet eder.

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yüzü değiştirmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments