Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yat binmek

Rüyada yat binmek

Rüyada yat binmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yat binmek gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Rüyada beyaz yata binmek ünleneceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yat binmek büyük bir ihanete uğranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yata binmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı yatarken görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı yatarken görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hayatına bakacağına, çekilen acıların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek önemli sorumluluklar alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yatarken görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek büyük başarılara kazanılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments