Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin suresini yazmak

Rüyada yasin suresini yazmak

Rüyada yasin suresini yazmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, huzurun kaçacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresini yazmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada yasin suresini yazmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yasin suresini okuyamamak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada yasin suresinin son ayetini okumak bir daha kopmayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin suresini ezbere okumak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin suresinin ilk sayfasını okumak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kazancının günden güne azalacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresinin başını okumak derin bir nefes alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ele geçen paranın daha da artacağına inanılır.

Rüyada yasin suresini ezberlemek yaşama hevesinden olacağına, geleceğine bakacağına, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin suresini ezbere okuduğunu görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments