Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağıran kedi görmek

Rüyada bağıran kedi görmek

Rüyada bağıran kedi görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile hayatının bozulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bağıran kedi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada bağıran kedi görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırarak ezan okumak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada bağıra bağıra dua okumak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada bağırarak koşmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırarak ağladığını görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırarak şarkı söylemek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Rüyada telefonda bağırarak konuşmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments