Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin duymak

Rüyada yasin duymak

Rüyada yasin duymak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin duymak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Rüyada yasin ismini duymak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresini duymak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin okunduğunu duymak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu duymak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada yasin ismi duymak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yasin duymak kendisiyle de gururlanacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada hastaya yasin okumak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments