Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin duasını görmek

Rüyada yasin duasını görmek

Rüyada yasin duasını görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaşananları unutturacağına, büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yasin duasını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada yasin duasını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin duası görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasin duası okumak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yasin dua kitabı görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada yasin duasını okumak verilen emeklerin heba olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Rüyada namazda yasin okumak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde yasin okumak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, anne ve baba duası alınacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin ismini duymak bolluk ve bereket yaşayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments