Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin duası görmek

Rüyada yasin duası görmek

Rüyada yasin duası görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işlerinin duracağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin duası gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada yasin duasını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasin duası görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yasin dua kitabı görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, gelişeceğine, insanlara küsüleceğine alamet eder.

Rüyada yasin duası okumak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin duasını okumak başarıları ile konuşulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yasinden bir ayet okumak şanssızlık yaşanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresini dinlediğini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada yasini ezberlemek düzeninin bozulacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments