Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağıran biri görmek

Rüyada bağıran biri görmek

Rüyada bağıran biri görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağıran biri gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak önemli atılımlar yapacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada bağırarak uyanmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, güzel davetler alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bağıran birini görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına delalet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Rüyada bağırarak dua etmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada bağırarak koşmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, insanlarla tartışacağına yorulur.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bağıra bağıra ağlamak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments