Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan babasını görmek

Rüyada yaşayan babasını görmek

Rüyada yaşayan babasını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, uzun yaşayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan babasını gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada yaşayan babanın öldüğünü görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Rüyada yaşayan babasını görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan babayı görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan babayı ölmüş görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada yaşayan birini ölmüş görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments