Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım portakal görmek

Rüyada yarım portakal görmek

Rüyada yarım portakal görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, imkânlarının çoğalacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım portakal gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada yarım portakal görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işarettir.

Rüyada yarım kol görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım beden görmek gayrimenkul işine girileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım kaş görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı yarım okumak trend olan bir markanın başına geçileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulur.

Rüyada sakalı yarım kesmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yarım abdest almak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Rüyada yarım bardak çay içmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments