Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağlı olmak

Rüyada bağlı olmak

Rüyada bağlı olmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağlı olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada bağlı kedi görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağlı ayı görmek hem mal ve para kaybedeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli kolu bağlanmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri bağlanmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada bağ bahçe sulamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşarp bağlayamamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bağlı birini çözmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işarettir.

Rüyada bağlı inek görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments