Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım ekmek vermek

Rüyada yarım ekmek vermek

Rüyada yarım ekmek vermek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım ekmek vermek gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Rüyada yarım ekmek görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada yarım ekmek vermek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yarım ekmek almak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki yarım ekmek görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada yarım ekmek yemek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım kalp görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada yarım bina görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım balık tutmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments