Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ çapalamak

Rüyada bağ çapalamak

Rüyada bağ çapalamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, emeğinden hayır göreceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bağ çapalamak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada bağ çapalamak olumsuz haberler alacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan çapalamak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada toprağı çapalamak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütün çapalamak yaşadığı olayların kötü gideceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bahçe çapalamak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarla çapalamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işaret eder.

Rüyada sebze çapalamak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, zararının büyük olacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç dibi çapalamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments