Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yaratık görmek

Rüyada siyah yaratık görmek

Rüyada siyah yaratık görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, başarılı işlere imza atılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yaratık gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritim anlayışına sahipsiniz.

Rüyada siyah yaratık görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işarettir.

Rüyada siyah bir yaratık görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük yaratık görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Rüyada denizde yaratık görmek işlerinin açılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada görünmez yaratık görmek rahata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yaratık görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada insan görünümlü yaratık görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, o kimselerden menfaat göreceğine işarettir.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, daima secde ve şükür edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments