Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış gömlek görmek

Rüyada yanmış gömlek görmek

Rüyada yanmış gömlek görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış gömlek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Rüyada yanmış gömlek görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, parasız kalmaya, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan kesici diş görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada uçak yanması görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yanmış bir ev görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yan yana yürümek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalettir.

Rüyada işyerini yanmış görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kadın erkek yanyana namaz kılmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yan yana ev görmek sıkıntısından kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments