Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pastırmalı pide görmek

Rüyada pastırmalı pide görmek

Rüyada pastırmalı pide görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, başarılarının sürekli olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada pastırmalı pide gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada pastırmalı pide görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret eder.

Rüyada pastırma yapmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ekmek arası pastırma yemek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalet eder.

Rüyada pastırma yediğini görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, her istediğini elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada pastırmalı yumurta yemek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada pastırma aldığını görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sevgi göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Rüyada sucuk pastırma görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işarettir.

Rüyada sucuk ve pastırma görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments