Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık bacak görmek

Rüyada yanık bacak görmek

Rüyada yanık bacak görmek yerinde saymayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, inancından ödün vereceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada yanık bacak gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Rüyada yanık bacak görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, güzel bir yola çıkılacağına, doyasıya hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını yanık görmek hayatının bir anda renkleneceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağını yanık görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada bacakta yanık görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yanık gömlek görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yanık baklava görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret eder.

Rüyada yüzü yanık kadın görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments