Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kuran görmek

Rüyada yanan kuran görmek

Rüyada yanan kuran görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yanan kuran gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız bir kişiyle problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuranı yanarken görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimi yanarken görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Rüyada yanan kuran görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan at görmek rahat yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan deniz görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada yanan ekmek fırını görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan su görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan eşya görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments