Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamuk mezar görmek

Rüyada yamuk mezar görmek

Rüyada yamuk mezar görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yamuk mezar gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada yamuk mezar görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hastaysa şifa bulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet eder.

Rüyada evini yamuk görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada yamuk altın bilezik görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada yamuk merdiven görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini yamuk görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalettir.

Rüyada dişleri yamuk görmek böyle işlere kalkışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yamuk bilezik görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yamuk minare görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kadim dostlar edineceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments