Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini yamuk görmek

Rüyada dişini yamuk görmek

Rüyada dişini yamuk görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada dişini yamuk gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada dişinin yamuk olduğunu görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, problemlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişini yamuk görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Rüyada dişi yamuk görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamuk iğne görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, hastalığının düzeleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yamuk altın bilezik görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, dileklerinin de kabul olacağına, düşman malından yemeye alamet etmektedir.

Rüyada ön dişleri yamuk görmek helal ekmek yiyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Rüyada yamuk duvar görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin yamuk olduğunu görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments