Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamaca çıkmak

Rüyada yamaca çıkmak

Rüyada yamaca çıkmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bir ömür olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada yamaca çıkmak gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yamaca çıkmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dik yamaç çıkmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada yamaç çıkmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, güvenini sarsacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada yamaca tırmanmak malının da hiç olacağına, saygınlık kazanacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ yamaç görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments