Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını yanarken görmek

Rüyada yakınını yanarken görmek

Rüyada yakınını yanarken görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını yanarken gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yakınını yanarken görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının yanarak öldüğünü görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada sobayı yanarken görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yanarak öldüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle yan yana namaz kılmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada yanan lamba görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yan yana oturmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, küslerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan otları söndürmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments