Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınından anahtar almak

Rüyada yakınından anahtar almak

Rüyada yakınından anahtar almak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınından anahtar almak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Rüyada yakınından anahtar almak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin anahtarını çaldırmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada eski anahtar görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, böylece hayatından memnun olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada anahtarı yutmak kişinin şifa bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına inanılır.

Rüyada anahtarı birine vermek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdan içinde anahtar görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gergin olacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinden anahtar almak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde anahtar görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments