Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta kıl koparmak

Rüyada bacakta kıl koparmak

Rüyada bacakta kıl koparmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet eder.

Rüyada bacakta kıl koparmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, bununla yüceleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında çok kıl görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, günbegün kötüleşeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işarettir.

Rüyada bacaktan kıl çekmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, can sıkıcı haberler almaya delalettir.

Rüyada bacağındaki kılları aldığını görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak kılı traş etmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarında kıllar görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağından kıl koparmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments