Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu hava görmek

Rüyada yağmurlu hava görmek

Rüyada yağmurlu hava görmek günahkâr olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, şansın açılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yağmurlu hava gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada yağmurlu havada yürümek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada yağmurlu havada dua etmek çok sağlıklı olunacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurlu bir hava görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada araba kullanmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dolandırılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurlu havada namaz kılmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada denize girmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurlu hava görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments