Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda namaz kılmak

Rüyada yağmurda namaz kılmak

Rüyada yağmurda namaz kılmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine inanılır.

Rüyada yağmurda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yağmurda namaz kıldığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında namaz kılmak bol muhabbette olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada namaz kılmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında namaz kılmak sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağarken namaz kılmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda namaz kılmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölü için namaz kılmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments