Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda araba görmek

Rüyada yağmurda araba görmek

Rüyada yağmurda araba görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda araba gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada yağmurda araba kullanmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda arabaya binmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada arabaya binmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yağmurda araba görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken araba kullanmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yağmurda araba sürmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, malının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurlu havada araba kullanmak belalı insanlara denk geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yeni yerler göreceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments