Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yerde olduğunu görmek

Rüyada yabancı yerde olduğunu görmek

Rüyada yabancı yerde olduğunu görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yabancı yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada yabancı bir yerde olmak rızkının genişleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada yerde yabancı para bulmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yabancı yerde görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hayır vereceğine işaret eder.

Rüyada yabancı yerde olmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yerde kaybolmak sıkıntıların artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yabancı yerde kaybolmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işarettir.

Rüyada yabancı yerde olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, onlara sanat öğreteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yerde olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments