Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ünlü birini görmek

Rüyada yabancı ünlü birini görmek

Rüyada yabancı ünlü birini görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı ünlü birini gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Rüyada yabancı bir ünlüyü görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir ünlü görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Rüyada yabancı ünlü birini görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ünlü görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, iş güç sahibi olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir çocuğu emzirmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada yabancı görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Rüyada yabancı birinden kağıt para almak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments