Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı okul görmek

Rüyada yabancı okul görmek

Rüyada yabancı okul görmek bilincin artacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yabancı okul gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Rüyada yabancı okul görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, rızıksız kalacağına yorulur.

Rüyada yabancı evde olduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kadın öpmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde yabancı birini görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı birinden hoşlanmak adının her yerde geçeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments