Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir adamla öpüşmek

Rüyada yabancı bir adamla öpüşmek

Rüyada yabancı bir adamla öpüşmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı adama sarılmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Rüyada yabancı adamdan korkmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağında yabancı adam görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yabancı adamlar görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı adamla evlenmek geçineceğine, ihanete uğrayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Rüyada yabancı adam görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments