Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta siyah kıl görmek

Rüyada vücutta siyah kıl görmek

Rüyada vücutta siyah kıl görmek parasal krizler yaşanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hayata küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta siyah kıl gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada vücudunda siyah kıllar görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, maddi gücünün eksileceğine işarettir.

Rüyada vücutta siyah kıl görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada vücudu kıllı kadın görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kıl temizlemek asık yüzlerin güleceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda kıl görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada vücuttaki kılları temizlemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlığını da kaybedeceğine, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kıl çıkmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak hastalıklara şifa bulunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments