Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut temizlemek

Rüyada vücut temizlemek

Rüyada vücut temizlemek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, hasretin biteceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücut temizlemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Rüyada vücudunda kıl temizlemek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, parasız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudun kıllarını temizlemek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, para yatıracağına işarettir.

Rüyada vücudundaki kılları temizlediğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada vücut temizlemek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada vücudundaki kılları temizlemek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl temizlemek sevap işleyeceğine, dua alacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut kıllarını temizlemek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bolluk içine olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments