Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut kılı görmek

Rüyada vücut kılı görmek

Rüyada vücut kılı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, şerefli bir hayat süreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, borçlarının azalacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yönetici olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada vücut kılı gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek fakirliğinin biteceğine, dualarının karşılığını göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl çıkarmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, çok daha fazla adım atacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Rüyada başkasının vücudunda kıl görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada vücudunun kıllı olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıllı kadın vücudu görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah kıllar görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut kılı temizlemek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments