Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu temizlemek

Rüyada vücudu temizlemek

Rüyada vücudu temizlemek onlardan medet umacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudu temizlemek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada vücudun kıllarını temizlemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, bunun farkına varacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut temizlemek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl temizlemek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun kıllarını temizlemek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada vücut kıllarını temizlemek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada vücuttan kıl temizlemek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına yorulur.

Rüyada vücudu temizlemek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hasretin biteceğine rivayet eder.

Rüyada vücut kılı temizlemek yenilgiye uğramış hissedeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerinin unutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments