Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdestli namaz kılmak

Rüyada abdestli namaz kılmak

Rüyada abdestli namaz kılmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, üstün başarılar alacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet eder.

Rüyada abdestli namaz kılmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdestsiz cenaze namazı kılmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulur.

Rüyada namaz kılmak için abdest almak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide abdestsiz namaz kılmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada abdestsiz cuma namazı kılmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada abdestsiz namaz kılmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, eşit davranılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments