Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne lekesi görmek

Rüyada vişne lekesi görmek

Rüyada vişne lekesi görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, para biriktirebileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada vişne lekesi gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Rüyada vişne lekesi görmek kişinin can derdine düşeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış vişne ağacı görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişneli dondurma yemek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vişne votka içmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet eder.

Rüyada vişne suyu görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş vişne görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada vişne şurubu içmek ortaklı işlere girileceğine, istediği projeleri yapamayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vişne kiraz görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments