Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verimsiz toprak görmek

Rüyada verimsiz toprak görmek

Rüyada verimsiz toprak görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada verimsiz toprak gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada verimsiz toprak görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, işlerinin yarım kalacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada verimli toprak görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada verimli tarla görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı içinde toprak görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın toprağını düzeltmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak satın aldığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada elinde toprak görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments