Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada veli görmek

Rüyada veli görmek

Rüyada veli görmek hak yolunu bulacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sorunlarının sürekli artacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Rüyada veli gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Rüyada bir veli görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada hacı bayram veliyi ziyaret etmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada veli zat görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek maddi olarak zorluk çekileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Rüyada veli kul görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada halid bin velidi görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments