Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada veli olmak

Rüyada veli olmak

Rüyada veli olmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, para sıkıntısının olmayacağına, üzüntü yaşamaya, onlardan medet umacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada veli olmak gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada büyük bir veli görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada hacı bektaş veli görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada veli kul görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada halit bin velidi görmek büyük kazançlar getireceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, bereket ve zenginlik olacağına işaret eder.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet eder.

Rüyada bir veli görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, inancının zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacı bayram veli görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, helal lokma yiyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada bir velinin elini öpmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments