Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat etmiş birini öpmek

Rüyada vefat etmiş birini öpmek

Rüyada vefat etmiş birini öpmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Rüyada vefat etmiş birini öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada vefat etmiş birinin elini öpmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vefat etmiş birini öpmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vefat eden babayı öpmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vefat eden birini öpmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı vefat etmiş görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun vefat ettiğini görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yakınının vefat ettiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments