Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapurla gezmek

Rüyada vapurla gezmek

Rüyada vapurla gezmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada vapurla gezmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada vapurda gezmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vapurla gezmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde vapurla gezmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vapurla denizde gezmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada yolcu vapuru görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabalı vapura binmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yaşamın kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi vapurla geçmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada dolu vapur görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments