Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vampirlerden kaçmak

Rüyada vampirlerden kaçmak

Rüyada vampirlerden kaçmak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, her zaman hakkına sahip çıkacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada vampirlerden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada vampirlerden kaçmak büyük üzüntülere sebep olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini vampir olarak görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada vampir avlamak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada vampirlerle savaşmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vampirle evlenmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada vampir dişi görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini vampir görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada vampir tarafından ısırıldığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments