Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vampirlerle savaşmak

Rüyada vampirlerle savaşmak

Rüyada vampirlerle savaşmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada vampirlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Rüyada vampirlerle savaşmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada vampir tarafından ısırılmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yardımda bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birini vampir görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vampire dönüşmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada vampirle evlenmek mutsuz olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, işsiz kalmaya alamet etmektedir.

Rüyada bayan vampir görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada vampirler tarafından kovalanmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, pek çok olumlu gelişmelere, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet eder.

Rüyada kendini vampir görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments