Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak ısırmak

Rüyada bacak ısırmak

Rüyada bacak ısırmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak ısırmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada bacağını köpek ısırdığını görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada bacağı köpek ısırmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını ısırdığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, tatsızlık olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Rüyada bacak ısırmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada fare ısırdığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği ısırmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada karıncaların ısırdığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments